Διασκέδαση μέχρι πρωίας και πολλές εκπλήσεις στο πάρτυ αποφοίτησης του ΙΕΚ DATA TYPE

Γλέντι μέχρι το πρωί
στο πάρτυ αποφοίτησης 2022!

Ιούνιος
27η

Πότε;

Δευτέρα
27 Ιουνίου

Τι;

Πάρτυ αποφοίτησης
2022

Που;

Σχολή Αιγάλεω

"I'm older than I was yesterday, but I'm definitely younger than I'll be tomorrow!"

July Millson

#partymood

ΙΕΚ DATA TYPE

My Sweet

22

Την 27η Ιουνίου διεξήχθη στο ΙΕΚ DATA TYPE το καθιερωμένο μας πάρτυ λήξεως της σχολικής χρονιάς του 2022. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε στους σπουδαστές μας, μία τεράστια βεράντα που χαρίζει υπέροχες δροσιστικές βραδιές μέσα στο κατακαλόκαιρο! Όταν αυτή γεμίζει από νιάτα και φίλους της σχολής, εμείς αισθανόμαστε ευτυχισμένοι…
Πάντα, σε κάθε μας εκδήλωση έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε πολλούς επώνυμους φίλους από τον χώρο της πολιτικής και του θεάματος. Θεωρούμε χρέος μας να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για τις αξέχαστες στιγμές που μοιράστηκαν μαζί μας.
Από τον χώρο της ομορφιάς και της τέχνης, είχαμε την χαρά να έχουμε μαζί μας την φίλη και συνεργάτιδα της DATA TYPE Τέτα Καμπουρέλη.
Από τον χώρο της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης μας τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και πολιτευτής Δυτικού τομέα Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πολιτεύτρια Δυτικού Τομέα Ράνια Σαγιάκου, ο ιατρός, πολιτευτής της Β’ Πειραιά Μιχάλης Λιβανός, η πολιτεύτρια Νοτίου Τομέα με την Ελληνική Λύση Μαρία Καρύδα-Κωστούλα και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών  Παναγιώτης Γρηγοριάδης.
Μαζί μας και ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, Τάσος Μίτογλου,
καθώς και η Πρόεδρος των «Φαρμακοποιών του Κόσμου» Δώρα Μανωλάκου με τον σύζυγό της,  η Κωνσταντίνα Μικελάτου από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, οι «Πανδουρίδες» με το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και πολλοί φίλοι-συνάδελφοι εθελοντές!
Όλοι έγιναν ένα με μαθητές, καθηγητές, υπαλλήλους και φίλους της DATA TYPE και πέρασαν αξέχαστα με τις επιτυχίες του φίλου μας Σπύρου Πολυκανδριώτη που είχε το δύσκολο έργο να μας κάνει να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε!
Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους που αποτελούν τον «κορμό» της σχολής του Αιγάλεω! Τις καθηγήτριες Έλενα Κατσούλη, Βάσια Χριστοδούλου, Φανή Παναγοπούλου, Ζέτα Παπαλυμπέρη, Μαρία Μητροπούλου, Άννα Τζεβελέκου, τα στελέχη μας Τζένη Τζεφεράκου, Ελένη Κοτρόζου, Valentine Valkov, Μαρίνο Αδαμόπουλο και Σοφία Καρπαθάκη και πάνω από όλους την ψυχή της DATA TYPE Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, η οποία είχε όπως πάντα το γενικό πρόσταγμα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Μερικά από τα βραβεία μας

IEK DATA TYPE

Θέλω
Πληροφορίες ραντεβού